назва страви | вихід |
---|---|
Телячі щоки томлені у червоному вині
на подушці з пюре селери |
150/150 |
назва страви | вихід |
---|---|
Філе гольця томлене
з томатами та базиліком
(смакує у поєднанні зі шпинатом у вершковому соусі)
|
100/20 |
Каре телятини,
приготовлене на грилі з тим’яном, в медовій глазурі “sous vide”
(подається з соусом барбекю)
|
100/25 |
назва страви | вихід |
---|---|
Стейк Т-боун
(подається з кукурудзою гриль та соусом барбекю)
|
100 |
Стейк Томагавк
(подається з кукурудзою гриль та соусом барбекю)
|
100 |
Стейк Тендерлоін
(під соусом Демі Глас)
|
100 |
Шашлик зі свинини (шия) | 100 |
Філе курки в беконі | 100 |
Риба форель | 100 |
Риба дорадо | 100 |
Сир сулугуні з томатами, свіжим базиліком та прошутто | 250 |
Хачапурі
(соковитий сир сулугуні в хрусткому слойоному тісті)
|
250 |
Овочі, приготовані на мангалі (100г) | |
Перець болгарський | |
Баклажан | |
Печериці | |
Помідор | |
Кабачок | |
Кукурудза | |
Картопля | |
Лаваш до шашлику | 100 |
назва страви | вихід |
---|---|
М’ясна тареля, по домашньому | 350 |
Асорті українського сала з опеньками,
смаженою картоплею
(з грінками цибулевого хліба)
|
120/80/70/60 |
Банош із бринзою
(традиційна гуцульська кукурудзяна каша, приготовлена
на вершках з домашньою бринзою ) |
300 |
Білі гриби до баноша | 50 |
Шкварки до баноша | 50 |
Картопляники, начинені м’ясом
(подаються зі сметаною)
|
260/50 |
М’ясні ковбаски по-львівськи з тушкованою капустою
(смакують в поєднанні з гірчичним соусом)
|
120/150/40 |
Палюшки, як у бабусі, з маслом та зеленню кропу
(з соусом з білих грибів або з в’ялених томатів на Ваш вибір)
|
200/40 |
Галицькі пироги (вареники) з м’ясом індика, свіжою зеленню кінзи та лимонною сметаною | 200/50 |
Галицькі пироги (вареники) з картоплею, білими грибами та шкварками
(подається зі сметаною та смаженою цибулею)
|
200/50 |
назва страви | вихід |
---|---|
Сирне плато
(фермерські сири, подаються зі смородиновим джемом)
|
160/50/35 |
Тар-тар із телятини, подається з грінками чорного хліба | 150/50 |
Брускети з в’яленим м’ясом | 200 |
Салатний мікс із телятиною, моцарелою та в’яленими томатами | 200 |
Салатний мікс з копченим лососем та печеним буряком | 200 |
Салат “Цезар” з Тигровими креветками | 200 |
Салат “Цезар” з курячим філе | 220 |
Салат овочевий з маринованою бринзою | 220 |
назва страви | вихід |
---|---|
Бограч | 300 |
Росіл з перепілки | 300 |
Юшка з білих карпатських грибів | 300 |
Борщ із цибулевим пирогом | 300 |
Крем-суп із кабачка
(подається з брускетою з голубим сиром та черрі)
|
300 |
Окрошка м’ясна | 300 |
назва страви | вихід |
---|---|
Чорноморська камбала-калкан під голандським соусом на картопляно-шпинатній подушці | 100/120/30 |
Дорадо з томатами та броколі під голандським соусом | 100/60/20 |
Філе річкової форелі на подушці з овочевий гарніром | 170/120 |
назва страви | вихід |
---|---|
Стейк “Rib Eye Black Angus” з печеною картоплею та соусом барбекю
(рекомендується ступінь просмажування Medium)
|
100/150/70 |
Гусяча ніжка “конфі” “Старий Рояль”
(подається зі штруделем із червоної капусти під ягідним соусом)
|
100/120 |
Телячі медальйони в беконі
з овочами та соусом Демі глас |
150/150 |
Ніжка кролика з картопляним пюре та грибним соусом “sous vide” | 100/150/50 |
Свинина (вирізка) “sous vide” в беконі з м’ясним соусом
(подається з брокколі)
|
180/80/40 |
назва страви | вихід |
---|---|
Шпинат у вершковому соусі | 150 |
Картопляне пюре з сиром маскарпоне | 150 |
Штрудель з червоної капусти | 150 |
Буряк печений з ароматними травами та прянощами | 150 |
назва страви | вихід |
---|---|
Соус грибний | 50 |
Соус барбекю | 50 |
Аджика власного приготування | 50 |
Сметана | 50 |
Масло вершкове | 25 |
Хліб власного випікання | 1 порція |
Варення | 50 |
Мед | 50 |
назва страви | вихід |
---|---|
Опера Рояль | 100 |
Шоколадно-горіховий тoрт | 100 |
Чізкейк | 100 |
Вареники з чорницею | 200 |
Штрудель вишневий | 100 |
Сорбет | 120 |
Морозиво в хрусткій корзинці | 120 |
Сирник по-львівськи | 100/40 |